Изтлява всякаква надежда
за утрешния светъл ден,
че няма кой да ме зарежда
и вдъхва вярата във мен.
Напред пък нищо се не вижда-
над пътя стеле се мъгла.
И лошо все ми се привижда,
че търся в сламата игла.
Не е ли туй една измама
да гониш някакъв мираж?
Живота е такава драма,
че да живееш е...кураж.
© Никола Апостолов All rights reserved.
Благодаря, Порчев!
Благодаря ти, Ели!
Благодаря, Василе!
Радвам се, че харесвате и ме оценявате! Честита ви баба Марта! нека ви е пролетно!