Жабчето и то сияе
във очичките на близки.
Красотата в обичта е
на гледащите ни очички.
Блатцето му, разбери,
е за него и къщурка.
Както дом си имаш ти,
тъй и то там си живурка.
Тъй че не е важно как
изглеждаме в очите други.
Важното е, квака-квак,
в сърцето, казано без думи.
28.06.2023.
© Георги Каменов All rights reserved.