Квартал
В моя квартал
прозорците светват във пет,
а вечер шумът бързо утихва.
В моя квартал няма първо кафе.
Няма "добър ден",
"добро утро"...
Моят квартал,
без калдъръмено минало,
без сенки, в които има закана...
Моят квартал...
Ние. Над нас е Балкана...
© Радка Миндова All rights reserved.