Кварталът стар, познат,
е все така зелен,
на красота богат,
сърца държи във плен.
И днес кварталът чуден
звънти от детски смях.
Младежът пак е влюбен,
нима и аз не бях?
Кварталът слънчев, тих,
истории плете.
Разказва ги във стих
на майка, на дете.
© Галя Сергеева All rights reserved.