Apr 3, 2009, 1:33 PM

Квартири 

  Poetry
449 0 0

Квартирите са празни.
Изгонени наематели
скандират безобразно,
че да ги върна е желателно.

Но техните багажи
тежат ми на стените
и вече маловажни
са от мебелите им тресчиците.

Не съм безплатен дом
за чужди пожелания,
но ако чувствах любов,
поне един бих оставила.


А аз бях ви общежитие -
евтино и за малко.
Никой от вас не заобичах.
Днес търся да си върна в мене храма.

03.04.2009 г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??