Feb 27, 2007, 3:23 PM

Къде е 

  Poetry
556 0 6



Бавно пада мрак...
Свенливо звезди примигват пак.
Със сребро всичко луната заля,
тихичко нейде щурче пропя.

Мелодия нежна ветрецът довя:
"туп-ту-туп" - звучеше тя.
Пееше тъжно самотно сърце.
Къде ли е то, чие?






© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??