Jun 2, 2010, 8:18 PM

Къде е Раят 

  Poetry
577 0 2

Къде е Раят

 

Устата ми е жадна – за целувки…

Ушите ми – за нежни, мили думи…

До гуша ми дойде и от преструвки,

и приказки за цифри, за суми!

 

Ръцете, уморени, се преплитат,

желаещи поне за миг покой…

a мислите-амурчета отлитат,

изчезват след поредния завой…

 

И все пак тихомълком се надяваме

и вярваме: В живота има Рай!

Къде ли е? - въпроса си задаваме.

Навярно е във неговия край!   

 

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е хубаво копнежи...и разочарование, за жалост.
    Пожелавам ти съвсем скоро да намериш твоят рай !
  • Поздравче!
    ( от една, която е в очакване на Рая)
Random works
: ??:??