Навсякъде обич… а ти къде и кога?
Кога ме обича… на коя си раздаде любовта?
Навсякъде нежност…
А ръката ти от нежността чак не усетих…
Около мене само любов…
А очите ми още са празни... твоята така и не видяха…
- една сълза от радост не пролях.
Навсякъде те търсих...
Най-накрая те открих… но ти не беше с мен…
Беше другаде… пак къде ти беше обичта?
Ръцете ти не се протягаха към мене…
Сърцето ти не беше с мен…
Какво стана с любовта, в която веднъж… с две ръце се закълна?
Къде отиде душата ти… веднъж моя била?
Къде отиде надеждата ти… къде отиде ти?...
А покрай мене пак е любов… но защо не ме топли така…
… къде и кога я пропиля…
© Михаела All rights reserved.