May 16, 2008, 9:16 PM

Къде ми е музата 

  Poetry » Other
524 0 3
Стих редя, вдъхновена от свойте
терзания,
а днес не мога да напиша
и ред.
Моята муза я няма - не съм
провокирана...
нищо не чувствам, а това за
поезията не е добре!
В миг на ярост или интерес съм
вдъхновена,
а защо не съм обзета от нея сега?
А само се чудя кога моята муза
ще ме навести отново.
Искам да пиша, но мислите ми
нищо не създават поне наготово.
Обичам да пиша, сякаш вече
не мога да мисля.
Къде ми е музата, че ако не пиша
съвестта ми е леко нечиста...

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми! Браво!
  • Олее,и при мен е така.Направо се побърквам,когато нямам муза(както е в момента) и макар че всичко,което видя или преживея ми изглежда птоенцилана нова творба...просто не става.Хайде...пожелавам ти успех.Стихотворението е хубаво.
  • Ще се появи! Поздрав!
Random works
: ??:??