Прозорец,мечта,забравено щастие...
очи,самота,безлико мълчание.
Отговорност ,внимание кой там
в тъмното от прозореца гледа?
Нещасник ,мечтател или пък зло!?
А може би просто,Наблюдател?
Казват че някой скишно помага...
на въздрасни,на малки деца.
Че защо в тайност остава ,
щом не търси блага!
А прозореца ,тъмен остава
и отражение либства във него...
Нощ е, звездите трептят,
сърцето копнее за обич.
Самота в тъмната нощ
дори щурците не пеят.
© Ангел All rights reserved.