Къде си майко?
Нужни са ми твоите ръце,
няма те до мен,
къде заровено е твоето сърце?
Сина си не можа да зърнеш,
как те иска в този час,
и живота му успешен ти да видиш,
как зове те с топлия му глас.
Обичам те и за това ще чакам,
с теб ще съм отново някой ден,
а дотогава аз ще помня всяко нещо,
дето с мъка си пожертвала за мен.
© Никола Диманов All rights reserved.