Къде си сега
Пред теб единствено Душата си докрай
Разголих...
За теб единствено Сърцето си докрай
Разтворих!!!
Пред теб единствено Тъгата си показах
и мойта Слабост позволих да видиш!
Във Теб единствен аз до край
Повярвах,
че Ти единствен ме Почувства и Разбра!!!
Къде си ти сега...
Защо остави ме така Сама???
Защо Избяга?
Разголена, от Студ Умирам...
Къде е топлата ръка,
да стопли моята ръка?
Сърцето, пръснато на милион парчета,
събирам сам-сама!
Къде е онова сърце, което...
за моето и с моето в едно
твърдеше, че тупти?
Къде са очите, които ме гледаха с нежност
и прогонваха тъгата в мен?
Къде са ръцете, които с нежна прегръдка
ме караха да се чувствам силна,
когато съм слаба?
Къде си сега, когато Потъвам...
защо ме остави сама,
КОГАТО УМИРАМ???
26.09.09г
23:35
© Рени Стоянова All rights reserved.