Sep 18, 2008, 7:45 PM

Къде си ти? 

  Poetry » Love
1197 0 5

Сънувам черно-бели сънища,

подобни на живота ми безцветен.

Къде си ти?

Защо не си до мен?

В прегръдките ти ще сънувам цветно.

Отварям аз клепачи натежали,

но виждам само падащи звезди.

Къде си ти?

Защо не си до мен?

От самотата чак боли!

© Латифа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??