Oct 14, 2012, 9:19 PM

Къде си тръгнала в такова време 

  Poetry
527 0 0

Къде си тръгнала 

в такова време,

навън дъждът вали,

сякаш както моето сърце,

небето също го боли.

 

Не вярвам някога 

сълзите негови да спрат,

навярно ако ти се върнеш,

звездите ярко ще заблестят.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??