КЪДЕ СМЕ?
Изплете госпожа Надежда
кошница от кукувича прежда –
ще пазаруват с ней юнаците
там, дет' зимуват раците…
Вече някои ги няма,
други са в кауша,
а ние си клечиме
под кривата ни круша…
© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.