Където пожелаеш ти с мечтите
можем да отидем. Сред звездите
заедно ще полетим в Безкрая.
С любовта ще бъдем даже в Рая,
ще се любят сливащо душите.
Тук са прозаични, скучни дните
и разстройват струните съдбите.
Невъзможно е да обещая
да съм с теб, където пожелаеш.
Чакам всяка нощ да ти призная
чувствата си в транс, извън гърдите.
Срещите в съня ни са омая
и не ни разделят планините,
и тогава по- уверен зная -
с теб ще съм, където пожелаеш.
© Асенчо Грудев All rights reserved.