Гласът ти
ме погали в този час.
Разбърка тихичко
косите ми и…
После ме приспа -
с един вълшебен спомен
и твоята усмивка...
Поискам ли -
присядаш...
И топла ласка ме облива,
изгубена съм някъде по пътя…
Намерена -
Където съществуваш...
© ДМ All rights reserved.