Понякога най-истинският път
започва там,
където всичко свършва,
а маркировката на мислите
е повалена и изтрита
от бурята на Липсата...
Понякога в обратната посока
на желанието
е вярната Посока,
а Мост Лъжата е
по който трябва да преминем,
за да докоснем Истината...
Понякога,
ако не сме научени да падаме
не можем никога да се изправим
истински
и да съзрем
зад облаците от Съмнения
в далечината на Целта
Върха,
към който тръгнали сме
и от който
започва всичко...
© Веселка Стойнева All rights reserved.
Поздравления, Веси!