Jan 5, 2011, 7:25 PM

Кълбовидна мълния? 

  Poetry » Other
476 0 0

Без майтапи? Наричаш ме:

„Огнена, като мълния"?

На това ли приличам аз?

Чак пък дотолкоз пъклена?

 

(Тука следва съмнение.)

Огнена e душата ми.

Външността вкоравена е,

Лавата под кората е.

 

Тя изстива със времето.

Някакви си столетия

и ще бъдем спасени.

(Или въглени светещи).

 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??