Как минаха годините, сестричке,
а ти остана си така, все млада.
В сърцата ни си ти на всички,
но няма те тук, няма те и няма.
От снимки, спомени, ни гледаш
и ние гледаме те със сълзи.
Във свят от този по-добър ни чакаш,
където си звездичка ти.
Сестричке мила, от сърцето част
си ми, от него неделима -
Частица от сърце си в всички нас
и тъй ще е, докато в този свят ни има!
––––––––––––––––––––––––––––––––––
Посветено на Пепи, почивай в мир сестричке, обичаме те!
© Георги Каменов All rights reserved.