Здравей, здрасти, бе, Жабоче!
Изплъзваш ми се като смоче.
А уж си ти четирикрак...
Какво е туй, я дай ми знак!
Стратегия ти имаш яка,
обаче, аз на два съм крака.
За съжаление, два нямам други.
Природа е, нямам заслуги!
При теб момите май са бол.
Сред тях разхождаш си се гол.
Пък аз тъй строго съм облечен,
а и ходя на Наречен.
Нямаш спирка в твойто блато,
дори да нямаш сребро, злато.
Пък аз какви ли не ги правя
на шматки кеф да им доставя.
Два бряга с теб сме, явно, брат.
Да, разнолик е този свят!
На остров ще се съберем
да разрешиме тоз проблем.
За тебе и не мисля хич.
Ти ще доплуваш като пич.
Ама аз какво да правя,
щом във плиткото се давя?
© Георги Янков All rights reserved.
А той основа е на всичко. Е и чичкото паричко!
Не ще изпълня тез условия, но ще си пиша празнословия!