Кървави сълзи се стичат!
Препуска бурна река,
изпълнена с мъка,
изтичаща бавно от плътта.
Кървави сълзи се стичат!
Поток безкраен се спуска,
пълен с малки мечти,
отмити от пороя на дните.
Кървави сълзи се стичат!
Паяк плете мрежите си,
здрави, гъсти и лепкави,
чакащ следващия си пир.
Кървави сълзи се стичат!
Сърце бие с последни сили,
изтикващ кръвта си навън,
болката си да изкара на показ.
Кървави сълзи се стичат!
Потрепва, макар и за кратко,
отново да се възроди,
за да препуска без да кърви.
© Джимбо All rights reserved.