КЪСНА ЕСЕН
Белият сняг се бързо стопява,
където има куп с жълти листа.
Навярно есента сега се надява
да се скрие на топло в пръста.
Зимният вятър вие зловещо отгоре,
слънце прецежда през облак лъчи.
То се заплита и зъзне в бели декори -
да скрие есента иска от мойте очи...
© Мимо Николов All rights reserved.