При теб дойде ли пролетта?
Нежното ухание дали усети
на възкръснали цветя
и на тревата млада под нозете?
Дано! Така ще разбереш
какво разцъфтя във мене,
когато молех да поспреш,
та с очи в сърце да те поема ...
Сега живея с аромата,
който след себе си остави
и с онзи белег във душата...
от късна среща с пролетта ми.
© Валдемар All rights reserved.