Jan 27, 2007, 10:15 PM

КЪСНО Е 

  Poetry
847 0 2

АЗ ДЪЛГО ЧАКАХ ОНЗИ ПЪТНИК,
АЗ ДЪЛГО ЧАКАХ ОНЗИ ВЛАК,
СЪС КОЙТО НЕОЧАКВАНО СИ ТРЪГНА,
НО С КОЙТО ЗНАЯ ЩЕ СЕ ВЪРНЕШ ПАК.

АЗ ДЪЛГО ЧАКАХ ДА СЕ ВЪРНЕШ,
СЪЛЗИТЕ МИ ДА ПРEСУШИШ,
АЗ ДЪЛГО ЧАКАХ, МНОГО ДЪЛГО ЧАКАХ,
СЪРЦЕТО МИ ДА УТЕШИШ.

НЕ СЕ ЗАВРЪЩАЙ, КЪСНО Е, НЕ ИДВАЙ.
ЗАБРАВИХ ВЕЧЕ ТВОИТЕ ОЧИ,
ОТДАВНА ВЕЧЕ НЕ ПОСРЕЩАМ ВЛАКА,
ОТ КОЙТО НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЛЕЗЕШ ТИ.
 

© Ангелски Греховна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??