Защо дойде, защо не си при нея,
нали по-хубава от мен била,
сега с протезни начала ли ще живеем
и любовта ще гледаме през очила.
Когато я напъха в моя свят,
нима очакваше да скоча и запея,
или да я приема като факт
естествен, без да полудея.
Какво, не ти е сладко вече там,
омръзнаха ти пуйките ù с зеле,
любимото ти ястие аз знам,
не правя вече - Слънце на очи в Неделя.
© Ивон All rights reserved.
Целувки на очи във Вторник! {}