Feb 28, 2007, 2:37 PM

Късно ли е 

  Poetry
777 0 6
Късно ли е да искам пак да съм дете ?
Да променя живота си...
Не искам той да е като сега...
Искам всичко да променя...
Късно ли е да обичам...
До болка в някой да се вричам...
Да търся и искам любов...
Да се отдам на този живот...
Живот без болка и сълзи...
Живот без спомени и пропилени дни...
Късно ли е, кажи ??? ;-/

© Илиана Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??