Обичам късно вечерта,
когато пада плавно мрака,
обичам тази тишина,
която само мене чака.
Тогава идват образи –
красиви и така желани,
и те са с мене, може би,
във мислите ми разпилени.
Един от тях ми е любим,
той е красив до съвършенство!
Чаровен е, неустоим,
изпълва цялото пространство!
Той омагьосва този дом,
и всичко в мрака засиява.
От дълго влюбен е във мен
и с чувствата си ме пленява.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.