Беше с черна риза
и брада, едва набола.
Бе така изискан
и с това ще го запомня.
Покани ме до него,
след това на танц,
омайващ като вино френско.
Нощта, французина и аз...
С очи небесносини
и докосвания фини...
С прелъстителна усмивка и цигара
път от дим до мен прокара...
Деликатно с ръце
намекна за сближаване.
И знаеше къде
да подчертае с настояване...
Пита ме какво ще пия,
но алкохол не пожелах.
В нощта витаеше магия,
усещаше го той, усещах го и аз...
Гледа ме,
глава наклони,
сляха се
устните ни...
Френска целувка
и нежна игра.
С нощта, с французина...
Флирт с La Belle и au revoir след това.
La Belle - френско обръщение, красавице
au revoir - довиждане
Отдавна не бях писала и това едва ли е от най-добрите ми хрумки, но просто реших да споделя с вас нещо, случило се скоро...
© Катя All rights reserved.