Влязох в лабиринта,
опитах да се изгубя,
но не успях.
Харесва ми самотата.
Потърсих призраци,
но нямаше дори и
видения.
Само полегнало
плюшено конче,
спукана топка,
смачкан палячо.
Намерих обратния път
и пак нямаше никой...
... и пак ми хареса!
.......................
© ДАНИЕЛА Грензовска All rights reserved.