Ласка
Целуваш ми лицето,
а аз целувам ти ръцете,
колко е красиво
да отвърнем на нещо зряло
с нещо детинско...
Да сбъднеш мечтите си
в ласки по мене,
да събудиш сутрините си
до моите устни.
Целуваш ме по косите,
а аз докосвам очите ти,
прегръщам рамената ти мъжки,
прогонвам своите блянове....
и будя се до тебе по-истинска,
прегърнала надеждата в усещане...
© Триб Трибс All rights reserved.
прекрасен стих, Донка..
сърдечно.