Лазерна любов
Кажи ми - моля те,
не ме лъжи - кой вкъщи лазера държи?
Плазмени процесори и полимери -
кой ли пръв ще ги намери?
Магнитно-галваничният ефект -
най-много да даде дефект.
А дълбоката катодна лампа -
с нея ще направя трампа.
Двепулстният генератор щом се зареди -
аз знам, че ще хвърчат звезди.
Кохерентната популация пристига -
но на мен това ми стига.
Тези пулсиращи наносекунди с теб са магия -
правят любовта ми като стихия.
© Гри All rights reserved.
Браво, Грег!