О, мила, скоро аз ще падна,
ела, мъката ми сподели!
Ела да излекуваш тази рана,
от която сърцето боли!
Ела със своето вълшебство,
моята душа в очакване мълчи,
дай против мъката лекарство,
тая ледена бариера прескочи!
И ако това стане, най-щастлив
ще бъда аз на цялата Земя,
ела при мен, един лъч красив
нека озари тази зла тъма!
© Георги All rights reserved.