Любовта ни прегради събаря.
Любовта ни прегради гради,
сякаш в нашите души ни затваря,
а отвътре сама ни руши.
Аз не искам отново да страдам,
както беше преди и до вчера.
Аз не искам прегради да слагам,
за да мога отново да те намеря.
© Мери All rights reserved.