Oct 20, 2016, 5:13 PM  

Празнота 

  Poetry
477 0 0

Нощта настъпва бавно,
като пълзяща и студената змия,
обгръща тялото горещо,
побиват тръпки, ледина.
А сърцето и душата тръпнат,
очакват нечия ръка,
прегръдка нежна, топла,
да разпръснат тази празнота!
Самотно тяло ничие и младо,
търсещо и капчица любов,
надява се и моли се да дойде,
мъжът, когото отново ще сънува вечерта!

© Албена Радина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??