Зимна идилия,
нежно спокойствие.
Не полагам усилия,
не задавам въпроси.
Кой, какво и защо...
Не искам да зная.
Книга, одеяло, легло
и отпивам от чая.
Вечерта си отлита,
снежно и тихо е.
И една Маргарита
ме разказва в стихове...
© Ива ВалМан All rights reserved.