В света голям се изгубих
или теб не можах да открия?
Сърцето гръб ми обърна,
защото години от него се крия.
Платих си цената отдавна,
в душата ми няма и грош.
Но лъч светлина ще изгрее
навярно след дългата нощ.
Затова не спирам да ходя -
боса през огън и лед.
За себе си лек ще намеря
и знам, че той е при теб.
© Симона Богданска All rights reserved.