Лека еротична закачка - 2
Ще дойде скоро „възраст трета"
и странна мисъл ме събужда...
Че пръчката любовна клета
от промяна има нужда!
Какво да правя, пуста мода,
така се чува напоследък,
плъзнал слух е сред народа,
че ставал клон - филизът крехък...
Секретът бил във силикона
и във имплантата пластична...
Ще ми издува пантолона
нова гордост - тъй различна!...
Спонсори ми трябват само
и тук, пред всички обещавам,
след финансовото рамо
първо тях ще ги задявам!...
© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.