Mar 22, 2014, 9:29 PM

Лека нощ 

  Poetry » Love
582 0 2

От много време само ми се спи,
защото в съня те има, 
защото се умарят тия две очи
да търсят образи в ледени градини.

Защото си далеко, знам,
но все те чувам да се смееш,
все ми се иска да се сещаш сам 
да се учиш да ме умееш.

Изглежда съм се влюбила, 
а бях си обещала да се спра
и явно пак съм взела, че съм се изгубила
в абсурдната си излюзионна празнота. 

Не си за мен, а и те няма тука, 
какво пък, пак ми се доспа, 
сега затворя ли очи, ще те получа
и ще си ми сбъдната мечта до сутринта.

 

 

© Авелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??