Мечо, завивам те. Бързо заспивай.
Знам уморен си. Цял ден си играл.
Гушкам те, сладък! На топло се свивай.
Синята тениска пак си съдрал...
Зная, че още си много мъничък -
Страх те е сам - и аз съм сама.
Пухкав си, сладък, мно-о-ого добричък.
Заедно двама ще плашим нощта!
Ето целувка! Ще стане по-леко...
О, изчерви се! Защо те е срам?
Хайде в леглото: на топло и меко
Мой си! Завинаги! Знам, Мечо, знам...
Лека нощ! Тихо! Целувка, прегръдка
Колко си пухкав! Ко-о-олко си мой!
Даже да имам хиляда мечоци:
ти си любимият! Моят герой!
© Нели Господинова All rights reserved.