ЛЕЛЕ, МАЛЕ, ЛЕЛИ…
Леле, мале, лели,
много на мунти сме ги взели!...
Имам аз въпрос:
зетят е Муньос,
а защо внукът е Хасан,
вместо Симеон – Иван?...
В ООНето Банки Мун
бърка каша за новия сапун!...
А сектата Муун корейска
се финансира от банката еврейска,
та сега вместо папата бендисва
и на азиатщина ми намирисва!...
Лондон издига високи минарета,
превръщат в “Татарли” Елисейските полета…
Леле, мале, лели!...
На мунти са ги взели,
щот са пощурели!...
© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.