Топъл дъжд,
през летен ден.
Дали сънувам,
или съм в плен.
Слънцето плахо
през облаците прониква
и с лъчи бавно
в душата ми вниква.
С чадър в ръката,
тръгвам към реката.
Трепти водата,
а дъга се спуска над земята.
© Вики Василева All rights reserved.