Ръцете си протягам след събуждане
Но не с молба или в отчаян зов за помощ
А просто само ей така
Защото е приятно да те виждам
Промъкваща се тиха ласкаво
Напрегната събрала всички сили
Да не шумиш около масата
Че още малко да поспим
Порасналото ми момиче
Стопанка на сърцето ми препълнено
С любов и някак си неймоверно искрено
Готово да се буди всяка сутрин...
© Concertino Concertino All rights reserved.