Sep 17, 2015, 10:42 PM

Летни цветя 

  Poetry » Love
276 0 0

Като летни цветя

прекрасна е тя.

И като ангел е чиста

и е като слънцето лъчиста.

И, макар че само е мечта,

в душата ми ме озари красота.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??