Jul 11, 2011, 9:42 AM

Летни импресии 

  Poetry » East forms
606 0 7

лято скрито с рояк комари
в храсталаците
лумнала зеленина
***
очакване на свечеряване
залезни лъчи в прозорците
безсънно небе
***
пълзящи сенки по алеята
велосипеден звън
прерязване на асфалта

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??