Лятото този безгрижен летовник
разпуска на плажа във бара,
носи разгърдена риза без потник,
поръчва си вечност с кампари.
Зад тъмните цайси шарят очите,
Уикенд не е интересен,
топлес девойки посрещат вълните,
кастингът ще е до есен.
Морският бриз е в активната фаза -
вятърна и шеговита,
клюки нагоре-надолу разнася,
нищо е скрито-покрито.
Залезът тръпне в червената шатра,
загрява с гарафа винце,
нощта ще играе пак Клеопатра,
доволно потрива ръце.
© Ивон All rights reserved.