Jun 25, 2009, 1:56 PM

Леви, десни 

  Poetry » Other
1579 0 0

Леви, десни -

гонят ни кучета бесни,

сега бягаме,

после може да се търкаляме.

 

Колко хубаво се марширува

Леви, десни...

Ах, как ни гонят тези кучета бесни.

© Елица Григорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??