Бойко е лидер от "европейска" величина.
Бисерите му засияха като светлина.
В Прага направи ни за срам -
български заплати да получавали там.
Политик от двадесет и първи век
се държи кат бай Ганьо у Иречек.
Бойко, ходи да пасеш добитък,
защото в "разумните" си идеи си плитък.
© Георги All rights reserved.