Jan 18, 2016, 6:47 PM

лилии 

  Poetry » Love
354 0 0

Живеят лилиите

в студената вода,

как не умират

в ледената самота?

Като тях съм бледа

и крехка в този

студен свят…

И умирам сред

шумна самота

на крачка може би

от любовта…

© Юлия Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??