Sep 9, 2007, 1:00 PM

~Лилия 

  Poetry
537 0 3
Като нежна лилия
вехна в ръцете ти.
Тънката червена линия...
прекрачи с лъжите си.
Събличам своя аромат,
дали обичаш ме още така?
Как попаднах на тоя свят,
дали някой изобщо ме чака?...
Целувам с пръсти тоя мрак,
и пускам повехнали листа.
Пълзиш ми по кожата... пак
и пиеш ми с очи кръвта.
Нежна лилия... бях.
Докато в ръцете ти не повехнах.
И чувам тъжния си смях,
как тая врата без страх открехнах.
Преди мен... кой беше?
Спомен... или някаква мечта?
Кой за теб блестеше,
в тоя свят на прахта?
Мъртва лилия.
Със солени пръсти ме уби.
Прекрачи тънката червена линия...
и всичко бавно заличи.



© Васи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • много добре,Васи,харесаха ми някой хрумки от стиха,поздравявам те искрено за идеите
  • ~Благодаря ти ;D .. По принцип рядко ги използвам в стих или където и да е ... ^^
  • Дерзай!
    /избягвай ТАЯ, ТОЯ.../
Random works
: ??:??